BalkanCS-Arhiva
Main | Registration | Login Welcome Gost | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Counter Strike 1.6 » Counter Strike 1.6 Pomoć » Kradja Steam profila (Savet)
Kradja Steam profila
InfinityDate: Utorak, 2009-11-24, 10:04 | Post # 1
Amater
Grupa: Administrator
Postovi: 12
Reputacija: 1
Status: Offline
Verovatno vas je u ovu temu privukao sam naziv teme jer ste mislili da zelim da objasnim kako da ukradete nekome steam profil , ja ne zelim to ali moze se iz mog sledeceg teksta izvuci predlog!

Ako zelite da sacuvate steam od kradje ili poznatog naziva hackovanja sledite sledece savete:

Ne hvalite se u skoli ili u drustvu da imate cs steam! Najbolji prijatelji su vam najveca opasnost, ne moraju vam oni ukrasti steam jer od njih se mogu saznati vasi najintimniji podaci! Ja verujem da se vise desi kradja profila od strane poznanika nego da vam hackuju steam! XD
Ne koristite e-mail sto obicno koristite, znaci napravite zaseban!
Prilikom registracije za username ne upisujte vas nick iz CS , pravo ime i prezime, nadimak, ime devojke/decka, datum rodjenja, izmislite nesto tokom registracije, isto vazi i za password!
Ne otkrivajte licne podatke u steam aplikaciji!
Ne koristite steam na drugim mestima osim kuci!
Ako vam neko ponudi primamljive ponude vezane za steam kako biste za uzvrat se logirali sa vasim steam podacima na stranicu koju vam je ta osoba dala , ignorisite tu osobu, blokirajte je na aim programima ili email , prijavite ga adminima ukoliko vam je pisao na nekom forumu! Stranice koje vam ta osoba daje mogu izgledati originalno kao prava steam stranica ali mnogi to nece verovatno primetiti jer nekad su u pitanju male razlike! Takve stranice su keylogger , keystealer i imaju mnogo naziva, zato se cuvajte!

Sve ovo iznad vazi ukoliko niste verifikovali email adresu i postavili secret answer/question! Kad verifikujete email adresu i postavite secret answer onaj koji vam je ukrao steam nece moci da promeni email i pass a da vi ne dobijete obastenje na verifikovani email, znaci da cete lako povratiti vas steam! biggrin

Budete li se drzali ovih par saveta , imacete dobre sanse da zadrzite na duze vreme steam! biggrin



 
Forum » Counter Strike 1.6 » Counter Strike 1.6 Pomoć » Kradja Steam profila (Savet)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024